A világ legjobb fogászának és csapatának készült ez a bonbon (remélem mindenki érzi a helyzet iróniáját XD).
Hozzávalók:
30 ml kókuszolaj
20 gr kókuszreszelék
80+150 gr étcsoki
ételfesték
Elkészítés:
Megolvasztom a kókuszvajat, hozzáadom a kókuszreszeléket és egy-két percig kis lángon melegítem, hogy a kókusz picit megpuhuljon. Vízgőz fölött megolvasztok 80 gr étcsokit, a kókuszolajhoz keverem.
Fehér ételfestékkel összefröcskölöm a bonbonforma mélyedéseit. Temperálok 150 gr étcsokit, elkészítem a bonbonok burkát. Megtöltöm őket a kókuszos krémmel és kis időre hűtőbe teszem. Végül temperált étcsokival lezárom a bonbonokat.
I made these bonbons for the world's best dentist and his team (I hope you feel the irony XD)
Ingredients:
30 ml coconut oil
20 gr shredded coconut
80+150 gr dark chocolate
food paint
Recipe:
I melt the coconut oil, then I add the shredded coconut and let them simmer for 12 minutes until the coconut gets soft. In a bain-marie, I melt 80 gr dark chocolate and combine it with the coconut oil.
I sprinkle white food paint in the cavities of the mold. I temper 150 gr dark chocolate; I prepare the bonbon shells. I fill them with the coconut cream and put them in the fridge for some time. Finally, I seal the bonbons with tempered dark chocolate.
No comments:
Post a Comment