September 27, 2016

Hot Space Freddie

Szerény véleményem szerint a rockzene az emberi kreativitás egyik legkirályabb találmánya. Azt hiszem, zene nélkül nem létezhetnék (mint ahogy csoki, meseírás meg rajzolás nélkül sem, valószínűleg), egyszerűen létszükséglet. És persze a kedvenc együttesem a Queen, ezen nincs is további magyarázni való asszem. 
Nemrég megfogant a fejemben a gondolat, hogy ha már annyira szeretem őket, meg rajzolni is, meg csokit készíteni is, miért ne vonhatnánk egybe az összeset? Így született meg a csoki Hot Space albumborító ötlete. A háttér csilis étcsokiból készült (ez illik leginkább Freddie rapszodikus természetéhez), az arc pedig fehércsokiból.
Készítettem néhány fázisfotót, és levontam a következtetést, hogy a lüszterport ezentúl csak fehércsokin fogom alkalmazni :D 




In my humble opinion rock music is one of the most awesome inventions of human creativity. I think I wouldn't be able to exist without music (just like probably without chocolate, writing and drawing either), it is substantial. And of course my favourite band is Queen, I don't think there's anything else to explain about this.
A few days ago I thought that since I love them so much, and I love to draw and to make chocolate, why not connect all of them? This is how the idea of the Hot Space chocolate cover was born. The background is made of dark chocolate with chili (that fits Freddie's tongue-in-cheek personality), the face is made of white chocolate.
I took some phase photos and I drew the conclusion that I will use luster dust only on white chocolate :D


No comments: